BARÖSUND SEA VIEW OY:N YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT SEKÄ JÄRJESTYSSÄÄNNÖT 

(jäljempänä ”hotelli” , ”The Barö” tai ”The Barö -saaristohotelli”)

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 6 henkilöä. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin majoitusvarauksiin, jotka tehdään hotellin internetsivuston kautta. Kohta 13 liittyy ryhmien tekemiin varauksiin.

 

1.VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, asuinosoitteesi, saapumis- ja lähtöajankohta sekä maksutapa. Varaus sitoo hotellia, kun se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Hotelli voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

 

2. HOTELLIIN SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Huone on käytettävissäsi tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Hotellilla voi olla tästä poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin, huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

 

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna klo 16.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä. Jos saavut tätä myöhemmin, on sinun vahvistettava myöhäinen tuloaikasi luottokortilla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa hotelli voi myydä huoneen edelleen. Jos saavut hotelliin sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, hotellin on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.

 

3. VARAUSTAKUU

Kaikki varaukset tulee taata luottokortilla vahvistuksen yhteydessä*. Varauksen takaukseksi tulee vahvistuksen yhteydessä ilmoittaa luottokorttitiedot sähköpostiin lähetettävän turvatun takauslinkin kautta, tai laskutusluvallisen yrityksen yritystakaus. Emme vastaanota luottokorttitietoja puhelimitse tai suoraan sähköpostitse. Laskutusasiakkaat voivat taata varauksen vaihtoehtoisesti yrityksen nimeen. Vaihtoehtona luottokortti- tai yritystakaukselle hotellilla on oikeus tarvittaessa vaatia joko osittainen tai täydellinen ennakkomaksu varauksen takaamiseksi. Ennakkomaksusta ja sen maksuaikataulusta sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen kirjallisesti.

*The Barö -saaristohotellilla on oikeus varmentaa luottokortti tarvittaessa sovitulle summalle.

 

4. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, peruutus on tehtävä viimeistään 14 päivää ennen saapumispäivää.

 

Flexible rate

Kuluton peruutus 14 vrk ennen saapumista kello 15 mennessä.

Jos peruutus tapahtuu myöhemmin veloitamme yhden yön kuluineen.

Varauksen yhteydessä annettu kortti on kortti, josta veloitetaan 14 päivää ennen saapumista ensimmäisen yön ja mahdollisten lisäpalveluiden summa.

 

Non-refundable rate

Varaus vahvistetaan maksamalla varaus kokonaisuudessaan. Peruutus johtaa koko talletuksen menettämiseen. Takuumaksu veloitetaan välittömästi varausprosessin aikana.

*Kaikki häävieraiden hinnat perustuvat Non-refundable hintoihin.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti joko sähköpostitse tai sähköisen varausjärjestelmän kautta.  Jos jätät saapumatta, hotellilla on oikeus veloittaa varaushintaan liittyvä peruutusmaksu. Osittaista peruutusta ei ole mahdollista tehdä usean vuorokauden varaukseen.

 

 

5. LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

Jos lähdet hotellista pois ennen sovittua lähtöpäivää, on sinun ilmoitettava lähdöstäsi hotellille viimeistään klo 16.00 edeltävänä päivänä. Jos kysymys on useamman yön majoituksesta, sinun on maksettava sovittu hinta käyttämättä jääneeltä ajalta. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi myös aiheuttaa muutoksen majoituksen kokonaishintaan.

 

6. MAKSUT

Kaikki hotellit hyväksyvät tavallisimmat maksukortit sekä käteisen euroissa. Hotelli ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, joita hotelli ei etukäteen ole kertonut vastaanottavansa. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on hotellihuone maksettava käteisellä tai luottokortilla paikan päällä hotellissa.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelli varaa luottokortiltasi koko majoituksen arvon ja lisäksi katevarauksen lisäpalveluiden (kuten minibar, ravintola, hieronta) käyttämisestä. Ennakkovarauksen suuruus on  50-150€ yötä kohden. 

Lisäksi hotelli varaa oikeuden tehdä asiakkaan varauksessa käyttämältä luottokortilta jälkikäteen majoitukseen liittyvät veloitukset asiakkaan ilmoittamatta jättämistä ostoista ja/tai rikkoontuneista esineistä.

 

7. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN MAJOITUSLIIKKEESSÄ

Hotellissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa hotellista. Sinun on kuitenkin maksettava majoituksesi ja tilaamiesi lisäpalveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Turvallisuussyistä vain hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin. Huone- ja tilakohtainen maksimi henkilömäärä ei saa ylittyä.

 

8. VASTUU ASIAKKAAN OMAISUUDESTA

Voit säilyttää arvotavaroitasi huoneen säilytyslokerossa tai hotelli voi ottaa pyynnöstäsi säilytettäväksi arvotavaroitasi. Hotellilla on oikeus periä maksu tavaroiden säilytyksestä. Jos säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on sinun ilmoitettava siitä hotellille ennen sen säilöön jättämistä. Hotelli voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta.

Vastaat itse omista matkatavaroistasi, ellei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi. Jos hotelli ei vastaa säilytettäväksi otetuista matkatavaroista, hotellin tulee erikseen ilmoittaa siitä. Hotelli ei vastaa huoneen säilytyslokerossa olevasta omaisuudesta.

Hotelli ei vastaa hotellin pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Hotellin on ilmoitettava riittävän selvästi  pysäköintialueellaan ettei kyseessä ole valvottu alue eikä hotelli vastaa siellä olevasta asiakkaan omaisuudesta.

 

9. ASIAKKAAN VASTUU VAHINGOSTA

Asiakkaana vastaat tahallasi tai huolimattomuudellasi aiheuttamistasi vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka sinä tai sinun vieraasi tai lemmikkieläimesi aiheuttavat huoneelle tai hotellin muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä hotellin muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.

 

10. ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen nimi ja syntymäaika sekä majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi ja puhelinnumero vaaditaan. 

Alle 2-vuotiaan on mahdollista saada matkasanky kaikkiin huoneluokkiin veloituksetta. Lapsille 4+ ja aikuisille lisävuode hintaan 67 €/vrk The Barösund, The Barölandet mini-suite, The Hycklesund Twin ja The Barölandet Twin huonekategorioissa. Lisävuodemaksu sisältää aamiaisen.

 

11. LEMMIKKIELÄIMET

Koirat ovat tervetulleita osaan huoneistamme.  Veloitamme lemmikeistä 35€ per viipymä. Hinta sisältää enimmillään kolme lemmikkiä. 

Koska meillä on rajallinen määrä lemmikkihuoneita, ilmoitathan lemmikkien majoittamisesta meille aina etukäteen sähköpostitse: info@thebaro.fi.

Sisäänkirjoittautunut majoittuja vastaa lemmikkinsä hyvinvoinnista sekä sen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikit eivät saa aiheuttaa häiriötä muille hotellivieraille.

 

12. THE BARÖ -SAARISTOHOTELLIN OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este tai The Barö – saaristohotellista riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko, viranomaisen määräykset), voi The Barö – saaristohotelli perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin.

 

13. RYHMIEN EHDOT

Varaukset, joissa 3+ huonetta

Ryhmävarauksissa varaus vahvistetaan maksamalla 30% varauksesta joko laskulla tai luottokorttimaksulla. Varausmaksun maksupäivä on 14 päivää varauksen vahvistuspäivästä. Loppuosa erääntyy 14 päivää ennen saapumispäivää.  Varauksen koko summa pidätetään, jos peruutus tehdään alle 14 päivää ennen saapumista klo 15.00 jälkeen. Huonejako on toimitettava viimeistään 14 päivää ennen saapumista.

Kaikki ryhmäperuutukset tulee vahvistaa kirjallisesti. Mikäli ryhmäperuutus tehdään myöhemmin kuin ryhmäperuutusehdoissamme on ilmoitettu, veloitetaan peruutusmaksu. Mikäli ryhmä ei ilmesty paikalle tai peruuta (”no show”), hotelli saa maksun, joka vastaa varatun palvelun hintaa.

FI