The Barö

The Barö on ekologisesti rakennettu korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman saariston syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa. Monipuolinen ja ainutlaatuinen Suomenlahden saaristo, puhdas luonto, meren läsnäolo, vanhat puut ja paikalliset tarinat aina viikinkiajoista saakka lumoavat ensihetkestä lähtien.

 

Vieraanamme saat henkilökohtaisen, lämpimän ja mieleenpainuvan kokemuksen sekä hotellissamme että ravintolassamme. Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.

 

Sijaintimme on erinomainen: alle tunti Helsingin lentokentältä tai keskustasta ja alle kaksi tuntia Turusta. Barösundin vierasvenesatama sijaitsee viereisellä saarella Orslandetissa, jonne kulkee lossi 20 minuutin välein. 

 

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vieraaksemme juuri sellaisena kuin olet: yhtä ainutlaatuisena kuin The Barö.

  

Hotellin Palvelut

Sisään – ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.00 ja uloskirjautuminen

klo 12.00 mennessä. Sisään- ja uloskirjautuminen tehdään

online-palvelussamme.

Pysäköinti

Hotellilla on ilmainen pysäköinti. Tarjoamme myös sähköauton latausmahdollisuuden.

matkasänky / lisävuode

Alle 4-vuotiaan on mahdollista saada matkasänky kaikkiin huoneluokkiin veloituksetta.  Lisävuode on saatavilla huoneluokkiin The Hyckesund, The Bergvalla ja The Barösund.  Lisävuoteen hinta on 60€/yö sisältäen aamiaisen. 

 

WIFI

Ilmainen huippunopea langaton internet on saatavilla kaikissa huoneissamme sekä yleisissä tiloissa.

 

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa päivittäin kello 8-10. Voit ottaa aamiaisen myös Take-awayna tai tilata sen huoneeseen lisämaksusta. Aamiainen sisältyy huoneen hintaan ellei toisin mainita.

Huonepalvelu

Hotellissamme on huonepalvelu, josta voit tilata huoneeseesi ruokaa tai hotellin tarjoamia palveluita.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistamme, lisämaksu 35€/viipymä.

Hyväksytyt maksuvälineet

Visa, Euro/Mastercard, pankkikortti tai käteinen

 

Ota Yhteyttä

FI