The Barö

The Barö on ekologisesti rakennettu korkealuokkainen saaristohotelli maailman upeimman saariston syleilyssä, Barösundin alueella Inkoossa. Monipuolinen ja ainutlaatuinen Suomenlahden saaristo, puhdas luonto, meren läsnäolo, vanhat puut ja paikalliset tarinat aina viikinkiajoista saakka lumoavat ensihetkestä lähtien.

 

Vieraanamme saat henkilökohtaisen, lämpimän ja mieleenpainuvan kokemuksen sekä hotellissamme että ravintolassamme. Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.

 

Sijaintimme on erinomainen: alle tunti Helsingin lentokentältä tai keskustasta ja alle kaksi tuntia Turusta. Barösundin vierasvenesatama sijaitsee viereisellä saarella Orslandetissa, jonne kulkee lossi 20 minuutin välein. 

 

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi vieraaksemme juuri sellaisena kuin olet: yhtä ainutlaatuisena kuin The Barö.

  

Hotellin Palvelut

Sisään – ja uloskirjautuminen

Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15.00 ja uloskirjautuminen

klo 11.00 mennessä. Sisään- ja uloskirjautuminen tehdään

online-palvelussamme.

Pysäköinti

Hotellilla on ilmainen pysäköinti. Tarjoamme myös sähköauton latausmahdollisuuden. 

matkasänky / lisävuode

Alle 4-vuotiaan on mahdollista saada matkasänky kaikkiin huoneluokkiin veloituksetta.  Lisävuode on saatavilla huoneluokkiin The Barölandet Twin, The Hycklesund Twin sekä The Barösund. Barölandet Mini-suitessa on 135 cm leveä vuodesohva. Lisävuoteen hinta on 67€/yö sisältäen aamiaisen. 

WIFI

Ilmainen huippunopea langaton internet on saatavilla kaikissa huoneissamme sekä yleisissä tiloissa.

Huonepalvelu

Hotellissamme on huonepalvelu, josta voit tilata huoneeseesi ruokaa tai hotellin tarjoamia palveluita. Huonepalvelumenu on saatavilla kello 17 ja 19 välillä.

Esteettömyys

Hotellissamme on yksi esteetön huone. Ravintolamme ja saunamme ovat myös esteettömiä.

Lemmikit

Koirat ovat tervetulleita osaan huoneistamme, lisämaksu 35€/viipymä. 

Aamiainen

Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan, ellei toisin mainita. Aamiainen koostuu upeista lähituottajiemme tuotteista ja sisältää mm. itse savustamaamme lohta, paikallista leipää, kauden marjoja ja hedelmiä, paikallista palvattua possua, paikallisen pientuottajan vihanneksia ja luomukananmunaa.

Hyväksytyt maksuvälineet

Visa, Euro/Mastercard, Amex, Google- ja Applepay, pankkikortti sekä käteinen

 

Ota Yhteyttä

FI