THE BERG

The Berg erbjuder sina gäster en säsongsmässigt varierande lunch, middag provsmakningsmeny och ala carte-menu från och med den 3.5.2024.

 

Loungen och terrassen lockar till att njuta av vackra vyer, god mat och dryck i sällskap med vänner. Restaurangens meny ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassisk nordisk matlagning med en modern touch, genom att kombinera lokala råvaror med högkvalitativa produkter från våra kända nordiska samarbetspartners. För varje rätt väljs rekommenderade drycker och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.

 

Du kan också utforska den intressanta världen av champagne genom att delta i våra provningar, som kan bokas separat via dinnerbooking. kautta.

 

Se Oiva-rapporten här

Öppethållningstider

Vi är öppna alltid när hotellet är öppet. Här är vårens och sommarens serveringstider:

 

13.5.-1.9.2024
Från måndag till söndag

lunchsittningar kl. 12.00, 13.00 och 14.00 

Middag kl. 17.00, 18.00, 19.00 och 20.00

Lounaskattaukset päivittäin 12.00, 13.00 ja 14.00

 

Room service-menyn är tillgänglig under hotellets öppettider mellan klockan 17:00 och 19:00.

Vi är öppna alltid under hotellets öppettider.
The Berg erbjuder sina gäster en säsongsanpassad provsmakningsmeny samt en à la carte-lista. Loungen och terrassen lockar till att njuta av vackra vyer, god mat och dryck i sällskap med vänner. Restaurangens meny ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassisk nordisk matlagning med en modern touch, genom att kombinera lokala råvaror med högkvalitativa produkter från våra kända nordiska samarbetspartners. För varje maträtt väljs rekommenderade drycker och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.
Vi på The Berg värderar rena råvaror, säsongens utbud, färskhet och samarbetet med de producenter vi känner.
Previous slide
Next slide
SV