Berg erbjuder sina gäster à la carte-lunch och middag. Loungen och terrassen inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet med god mat och dryck tillsammans med vänner. Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist, som kombineras med lokala råvaror och kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. Dryckes rekommendationer väljs till varje maträtt och champagne spelar en stor roll på vår smakresa.
Vi på The Berg värderar rena råvaror, säsongens utbud, färskhet och samarbetet med de producenter vi känner. På vintern har vi gästande kockar som trollar fram fantastiska smakupplevelser med intima Chef’s Table-kvällar.
Previous
Next

MENY


Menu Barösund 55 €, tre rätter
  • Lill-Breds pumpa och 65℃ ägg
  • Halstrad sik, fänkål och potatis från Ingå
  • Äppel och gräddfil
CHEF’S MENU 70 € , fyra rätter
  • Ceviche på abborre, frilandsgurka och chili
  • Rödbeta, Hollandaisesås och äggula
  • Gräsand, majs från Lill-Breds och röda vinbär
  • Havtorn och lakrits
Ytterligare portions
  • Svamprisotto 16 €
  • Finska ostar 16 €

Portionerna råvaror kan ändras pga deras tillgänglighet.

Öppethållningstider

Måndag - Lördag

Lunch 12:00 - 14:30 ( Svamprisotto och The Berg Fisk

à la carte 17:00 - 22:00 (sista bokningen 20:00)

 

Söndag

Brunch 10:00 – 14:00

à la carte 17:00 - 22:00 (sista bokningen 20:00) 

 

frukost dagligen 08:00 - 10:00 (hotellgäster)

SV