The Berg tarjoaa vierailleen kauden mukaan vaihtuvaa maistelumenua. Lounge ja terassi houkuttelevat nauttimaan kauniista maisemista, hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien seurassa.

 

Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner.

 

Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.

Se Oiva-rapporten här

Öppethållningstider

Vi är öppna från onsdag till söndag.

 

Lunch serverar vi på lördagar klockan 12-14.30 och middagsbokningar är på onsdagar och torsdagar kl. 17.00 och 19.00, fredagar och lördagar kl. 17.00 och 20.00.

Lunch på lördagar kl. 12.00-14.30

 

Room service-menyn är tillgänglig under hotellets öppettider mellan klockan 17:00 och 19:00.

Vi har öppet från onsdag till söndag
The Berg erbjuder gästerna en säsongsbetonad avsmakningsmeny. Loungen och terrassen inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet, god mat och dryck med vänner. Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner. Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.
Vi på The Berg värderar rena råvaror, säsongens utbud, färskhet och samarbetet med de producenter vi känner.
Previous slide
Next slide
SV