The Berg erbjuder gästerna en säsongsbetonad avsmakningsmeny. Loungen och terrassen inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet, god mat och dryck med vänner.

 

Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner.

 

Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.

Öppethållningstider

Vi har öppet från tisdag till söndag

Lunch från onsdag till fredag kl. 12.00-15.00

Middagsservering tis-fre 17.00-20.00 och lör 17.00 och 20.00

Brunch på lördagar kl. 12 och kl. 14, på söndagar kl. 11.

 

Huonepalvelumenu on saatavilla hotellin aukioloaikoina kello 17:00-19:00

Vi har öppet från tisdag till söndag
The Berg erbjuder gästerna en säsongsbetonad avsmakningsmeny. Loungen och terrassen inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet, god mat och dryck med vänner. Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner. Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.
Vi på The Berg värderar rena råvaror, säsongens utbud, färskhet och samarbetet med de producenter vi känner.
Föregående
Nästa
SV