The Berg tarjoaa vierailleen kauden mukaan vaihtuvaa maistelumenua. Lounge ja terassi houkuttelevat nauttimaan kauniista maisemista, hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien seurassa.

 

Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner.

 

Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.

Se Oiva-rapporten här

Öppethållningstider

Vi är öppna från början av oktober från onsdag till söndag.

 

Lunch serverar vi från torsdag till lördag kl. 12-14.30 och middagsbokningar är från onsdag till lördag kl. 17 och 20.

Lunch kl. 12.00-14.30

 

Room service-menyn är tillgänglig under hotellets öppettider mellan klockan 17:00 och 19:00.

Middagsbokningar klockan 17 och 20 

Vi är öppna från början av oktober från onsdag till söndag.
The Berg erbjuder gästerna en säsongsbetonad avsmakningsmeny. Loungen och terrassen inbjuder dig att njuta av det vackra landskapet, god mat och dryck med vänner. Restaurangmenyn ändras säsongsmässigt. I vår restaurang fokuserar vi på klassiskt nordiskt kök med en modern twist som kombinerar lokala råvaror med kvalitetsprodukter från nordiska leverantörer vi känner och litar på. För oss på The Berg är viktiga värden ingrediensernas renhet, säsongen, färskheten och samarbetet med de producenter vi känner. Rekommenderade drycker väljs för varje maträtt och champagne spelar en stor roll i vår smakresa.
Vi på The Berg värderar rena råvaror, säsongens utbud, färskhet och samarbetet med de producenter vi känner.
Föregående
Nästa
SV