Chef’s Table 

Kom och upplev en middagsupplevelse i de bästa platserna i restaurangen The Berg vid Kockens bord i hjärtat av skärgården.

 

Våra Chef's Table-kvällar fortsätter kring tre olika teman – vi får njuta av vårt eget teams temamenyer, besök av vinimportörer och gästprovningar.

 

 

Vår egen kock Lauri Saarikoski har skapat två menyuppsättningar, vars teman är havet och skogen. Till vinproducenternas middag har vi gäster från Antinori och Gustave Lorenz vingårdar. Framtida gästkockar inkluderar t.ex. Wilma Wilms från restaurang atNordhem i Göteborg, årets unga kock Otto Hietamies från Kulta Kitchen, kökschef Tero Mäntykangas på Lapland Hotels, Kari Aihinen på Roster och Serko Rantanen på BoomNam & Lily Lee.

Restaurang Bergs egna Chef’s Table -kvällar med tema

 

Chef's Table-kvällar fortsätter med vårt eget teams specialmeny, vars tema är skogen. Bergs team av toppkockar, ledda av restaurangens kock Lauri Saarikoski, ansvarar för genomförandet. Kvällen innehåller en sjurätters överraskningsmeny.

 

 

 

 

9.-11.2.2023 Sko

 

 

7 rätter 79 €. Ett set vid 19.00

 

Viini-illalliset

 

Vinmiddagarna på Berg's Chef's Table inkluderar en underbar uppsättning menyer som matchas med vinerna. Viner representeras på plats av importörerna av Antinori och Gustav Lorenzi och finska toppsommelierer. 

 

26.-28.1.2023 Gustave Lorentz

 

16.-18.3.2023 Antinori

 

Meny 79 € och vinpaket 66 €/82 €/ 95 €/ 112 €

 

Yksi kattaus kello 19

Besöker toppkokar

På onsdagar och torsdagar trollar besökande toppkockar fram sin sjurätters signaturmeny vid kockens bord. De underbara rätterna innehåller alltid säsongens fräscha smaker och består av de bästa tillgängliga råvarorna. 

 

1.-2.3.2023 Kari Aihinen – Restaurang

 

29-30.3.2023 Serko Rantanen – Restauranger Boom Nam & Lily Lee

 

12.-13.4.2023 Wilma Wilms – atNordhem

 

10.-11.5.2023 Tero Mäntykangas – Lapland Hotels / Sky och Årets unga kock Otto Hietamies – Kulta Kitchen

 

7 rätter 119 €. Ett set vid 19.00

SV