Aktiviteter och service

Hos The Barö kan du njuta av lugnet i naturen och egen tid utan tidtabeller. Om du ändå skulle råka vara intresserad av olika aktiviteter finns det att göra i samarbete med lokala partner. Vår kompetenta personal ger mer information om ett upplevelsepaket.
Sport- och naturupplevelser  Wellness Guidade aktiviteter

Sport- och naturupplevelser

Elcykling

På en elcykel susar du snabbt iväg för att stifta bekantskap med Fagerviks bruksområde med café eller Orslandets fantastiska sandstränder.

Svamp- och bärplockning

Naturen i Barösund är mycket varierande och i närheten av The Barö finns bär och svamp under deras växtsäsong.

 

Boka en svamp- eller bärkorg och gör en exkursion till den närbelägna naturen.

Vandring

Genom att ta dig över Barösund med Färja kommer du till Orslandet. På vandringsleden i Bjurs friluftsområde på Orslandet finner du Bjursträsket och storslagna utsiktsplatser. Genom att gå över ett litet sund på Orslandet hamnar du på Elisaari som är hemvisten för Finlands vackraste eklundar.

Ylittämällä pienen salmen Orslandetissa pääset Elisaareen, josta löytyvät suomen kauneimmat tammilehdot.

Yoga

Som vår gäst kan du boka en privat yogalektion i bastuns gillestuga, på ditt eget rum eller ta del av organiserade lektioner på Valhalla-huset på Orslandet.

Ridning

Det finns flera häststallar kring Barösund och Ingå. Via oss hittar du en lämplig ridtur vare sig du är en nybörjare eller en erfaren ryttare.

Golf

Det finns flera möjligheter att spela golf kring Barösund.

 

De närmaste golfbanorna är Ruukkigolf 37 km i Raseborg och Pickala Golf 39 km i Sjundeå.

Picknick

Våra gäster kan beställa en läcker picknickkorg som satts ihop av lokala råvaror och ge sig i väg ut i naturen för att njuta av innehållet.

Wellness

Massage

Som vår gäst kan du njuta av vårdande massage i bastuns gillestuga eller på ditt eget rum.

Bastu

Vår bastubyggnad ligger vid havet. I bastun kan bekvämt bada 6-8 personer åt gången. Från bastuterrassen hittar du en bubbelpool och du kan också ta ett dopp i havet på sommaren och vinterbad på vintern. På bastuterrassen finns också en mysig öppen spis-rum där du kan njuta av lite mat och dryck. Vår bastu och olika bastupaket är endast tillgängliga för privat bruk för hotellgäster, förutom den öppna morgonbastun.

Guidade aktiviteter

Fiske

Prova fiske tillsammans med en erfaren fiskare. friluftsområde på Orslandet finner du Bjursträsket och storslagna utsiktsplatser. Genom att gå över ett litet sund på Orslandet hamnar du på Elisaari som är hemvisten för Finlands vackraste eklundar. Via oss går det att boka en fiskeutflykt till skärgården och även dra upp en egen fångst.

Jakt

Du kan följa med ett erfaret jaktlag för att se hur det går till. Beroende på jakt- och fångsttider kan du följa med på en rådjurs-, har- eller älgjakt.

SV