The Berg tarjoaa vierailleen á la carte lounasta sekä illallista. Lounge ja terassi houkuttelee nauttimaan kauniista maisemista, hyvästä ruuasta ja juomasta ystävien seurassa. Ravintolan menu vaihtuu kausittain. Ravintolassamme keskitymme klassiseen Pohjoismaiseen keittiöön modernilla otteella, yhdistelemällä paikallisia raaka-aineita tuntemiemme Pohjoismaisten yhteistyökumppanien laadukkaisiin tuotteisiin. Jokaiselle ruualle valitaan suositusjuomat ja samppanja näyttelee isoa osaa makumatkaamme.
Meille The Berg-ravintolassa tärkeitä arvoja ovat raaka-aineiden puhtaus, sesonki, tuoreus sekä yhteistyö tuntemiemme tuottajien kanssa. Talvella vierailevat kokit loihtivat upeita Chef’s Table-iltoja.
Previous
Next

MENU


Menu Barösund 55 €, kolme ruokalajia
  • Heinäsorsaa, katajanmarjaa ja Inkoolaisia marjoja
  • Kuhaa, sinisimpukoita ja puikulaperunaa
  • Tyrniä, lakritsia ja jogurttia
Chef’s Menu 89 €, viisi ruokalajia
  • Lohta, retikkaa ja tattaria
  • Maa-artisokkaa, omenaa, beurre blanc kastiketta
  • Haukea, fenkolia ja sinisimpukoita
  • Peuraa, punajuurta  ja ruusukaalia
  • Marenkia, karpaloa ja stout
Lisäannokset
  • Sienirisottoa 16€
  • Juustoja Suomesta 16€
Annoksien raaka-aineet vaihtelevat saatavuuden mukaisesti.

AUKIOLOAJAT

Maanantai-tiistai

Suljettu

 

Keskiviikko

à la carte 

Kattaus 19:00

 

Torstai-lauantai

Lounas

12:00 – 14:30 ( Metsäsieni risotto sekä The Bergin kalakeitto)

 

à la carte 

Kattaukset 17:00 ja 20:00 

 

Sunnuntai

Brunssi 10:00 – 14:00

 

Aamiainen  08:00 – 10:00  (hotellin vieraille)

FI