Chef’s Table 

Tule kokemaan illalliselämys The Berg-ravintolan parhailla paikoilla Chef´s Tablen ääressä saariston sydämessä.

 

Chef’s Table-iltamme jatkuvat kolmen eri teeman ympärillä – saamme nauttia oman tiimimme teemamenuista, viininmaahantuojien vierailusta sekä vierailevista kokeista.

 

 

Oma keittiömestarimme Lauri Saarikoski on luonut kaksi menukokonaisuutta, joiden teemat ovat meri ja metsä. Viinintuottajien illalliselle saamme vieraita Antinorin ja Gustav Lorenzin viinitalojen maahantuontiyrityksistä. Tulevia vierailevia keittiömestareita ovat mm. Wilma Wilms ravintola atNordhemista Göteborgista,  vuoden nuori kokki Otto Hietamies Kulta Kitchenistä, Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Rosterin Kari Aihinen sekä BoomNamin & Lily Leen Serko Rantanen.

The Berg-ravintolan omat teemoitetut Chef’s Table illat

 

Chef’s Table -illat jatkuvat oman tiimimme erikoismenulla, jonka teemana on metsä. Toteutuksesta vastaa The Bergin huippukokkien tiimi ravintolan keittiömestari Lauri Saarikosken johdolla. Ilta  pitävät sisällään seitsemän ruokalajin yllätysmenun.

 

 

 

 

9.-11.2.2023 Metsä

 

 

7 ruokalajia 79 €.  Yksi kattaus klo 19

 

Viini-illalliset

 

The Bergin Chef’s Table viini-illalliset pitävät sisällään upean viinien kanssa yhteen sovitetun menukokonaisuuden. Viinejä paikanpäällä edustavat Antinorin ja Gustav Lorenzin maahantuojat ja suomalaiset huippu sommelierit. 

 

26.-28.1.2023 Gustave Lorentz

 

16.-18.3.2023 Antinori

 

Menu 79 € ja viinipaketti 66 € /82 €/ 95 €/ 112 €

 

Yksi kattaus kello 19

Vierailevat huippukokit

Keskiviikkoisin ja torstaisin vierailevat huippukokit loihtivat Chef’s Table ääressä seitsemän ruokalajin signature menunsa. Upeat annokset sisältävät aina kauden tuoreita makuja ja koostuvat parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. 

 

1.-2.3.2023 Kari Aihinen – Ravintola Roster

 

29-30.3.2023 Serko Rantanen – Ravintolat Boom Nam & Lily Lee

 

12.-13.4.2023 Wilma Wilms – atNordhem

 

10.-11.5.2023 Tero Mäntykangas – Lapland Hotels / Sky ja Vuoden nuori kokki Otto Hietamies – Kulta Kitchen

 

7 ruokalajia 119 €. Yksi kattaus kello 19

FI