Tule kokemaan illalliselämys The Berg-ravintolan parhailla paikoilla Chef´s Tablen ääressä saariston sydämessä.
Chef’s Table-iltamme jatkuvat kolmen eri teeman ympärillä – saamme nauttia oman tiimimme teemamenuista, viininmaahantuojien vierailusta sekä vierailevista kokeista.
Oma keittiömestarimme Lauri Saarikoski on luonut kaksi menukokonaisuutta, joiden teemat ovat meri ja metsä. Viinintuottajien illalliselle saamme vieraita Antinorin ja Gustav Lorenzin viinitalojen maahantuontiyrityksistä. Tulevia vierailevia keittiömestareita ovat mm. Wilma Wilms ravintola atNordhemista Göteborgista, vuoden nuori kokki Otto Hietamies Kulta Kitchenistä, Lapland Hotelsin keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Rosterin Kari Aihinen sekä BoomNamin & Lily Leen Serko Rantanen.