Champagne tasting

Tastingissä sukellamme ylellisen ja historiallisen juoman maailmaan. Koe kuinka kuplat kertovat tarinoita samppanjan rikkaasta perinnöstä ja sen valmistuksen ainutlaatuisista menetelmistä.

 

Samppanjan alueen lumo

Samppanja, tuo juhlien synonyymi, on peräisin Ranskan koillisosassa sijaitsevalta Samppanjan alueelta. Alueen ainutlaatuinen kalkkikivinen maaperä ja viileä ilmasto tarjoavat ihanteelliset olosuhteet Chardonnayn, Pinot Noirin ja Pinot Meunierin rypäleiden kasvulle, joiden ainutlaatuiset ominaisuudet välittyvät jokaiseen kuplivaan lasilliseen.

 

Tastingin kulku

Tastingin aikana maistelemme huolella valikoituja samppanjoita, jotka edustavat erilaisia tyylejä ja tuotantotapoja. Asiantuntijamme johdattelee teidät samppanjan moniulotteiseen maailmaan, kertoen kunkin juoman valmistusprosessista, taustoista ja vivahteista. Luvassa on unohtumaton elämys, joka syventää ymmärrystänne ja arvostustanne tätä arvokasta juomaa kohtaan. Tervetuloa nauttimaan rennosta ja opettavaisesta tunnista, joka hivelee makuhermojasi ja laajentaa juomatietämystäsi.

 
 

 

 

Ruinart Champagne Blanc des Blanc

Ruinart R Brut

Ruinart Champagne Rosé

Pikkusuolaista.

 

Lähdöt kello 16:00, arvioitu matka-aika 60 min

 

 

TASTINGIN HINTA 75 €
FI