Aktiviteetit ja palvelut

The Barössä voit nauttia luonnon rauhasta ja omasta ajasta ilman aikatauluja. Jos olet kuitenkin kiinnostunut kokemaan erilaisia aktiviteetteja, olemme kehittäneet sinulle tekemistä paikallisten yhteistyöyritysten kanssa. Elämyspaketeista voit kysyä lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.
Urheilu- ja luontoelämykset  HEMMOTTELU Opastetut Aktiviteetit

Urheilu- ja luontoelämykset

Sähköpyöräily

Sähköpyörällä hurautat nopeasti tutustumaan esimerkiksi Fagervikin ruukkialueeseen josta löytyy kahvila tai Orslandetin upeille hiekkarannoille.

Sienestys ja marjastus

Barösundin luonto on erittäin monimuotoista ja saaristohellimme läheisyydestä löytyy marjoja ja sieniä niiden kasvukausina.

 

Voit varata itsellesi sienestys- tai marjastuskorin ja lähteä tutkimaan lähialueen luontoa.

Vaellus

Ylittämällä Barösundin salmen lossilla saavut Orslandetiin. Orslandetin saaren Bjursin ulkoilualueen vaellusreitiltä löytyy Bjursträsketin lampi ja komeita näköalapaikkoja.

Ylittämällä pienen salmen Orslandetissa pääset Elisaareen, josta löytyvät suomen kauneimmat tammilehdot.

Jooga

Vieraanamme voit varata joogan yksityistunnin saunamme takkahuoneessa, oman huoneesi rauhassa tai ottaa osaa Orslandetin Valhalla-talossa järjestettäviin tunteihin.

Golf

Seudulta löytyy useita mahdollisuuksia myös golfaukseen.

 

Lähimmät golf-kentät ovat Ruukkigolf 37 km päässä Raaseporissa ja Pickala Golf 39 km päässä Siuntiossa.

Piknik

Vieraanamme voit tilata laadukkaista paikallisista raaka-aineista kootun herkullisen piknikin ja suunnistaa nauttimaan retkieväistä luonnon helmaan.

Hemmottelu

Hieronnat

Vieraanamme voit nauttia hoitavasta hieronnasta saunamme takkahuoneessa tai oman huoneesi rauhassa.

Sauna

Saunarakennuksemme sijaitsee meren rannalla. Kerrallaan saunassa saunoo mukavasti 6-8 henkilöä. Saunan terassilta löydät poreammeen ja voit mennä myös pulahtamaan mereen kesällä sekä talvella avantoon. Saunan terassilta löydät myös viihtyisän takkahuoneen, jossa voit nauttia pientä syötävää ja juotavaa. Saunamme sekä erilaiset saunapakettimme ovat varattavissa vain yksityiskäyttöön hotellin vieraille avoimen yteisen aamusaunan lisäksi

Opastetut aktiviteetit

Kalastus

Lähde kalanpyyntiin yhdessä kokeneen kalastajan kanssa. Kauttamme voit varata kalastusretken saaristoon ja mahdollisuuden napata omakin kalasaalis.

Metsästys

Lähde seuraamaan riistan metsästystä kokeneiden metsästäjien porukassa. Metsästys- ja pyyntiajoista riippuen voit päästä mukaan peura-, jänis- tai hirvimetsälle.

FI